The World Of Work

Experience The Future Of Work…

Antwerp Expo (hall 4) van 5 tot 6 Juni 2024

As an national trade fair for Work-Place, Work-Team, Work-Mobility and Work-Technology, The World of Work offers the ideal platform for a constructive and forward-looking exchange for all stakeholders in HR, Facility Managment, ICT and Mobility.

The World of Work is the most important trade fair for the knowledge of work and therefore offers a one-stop-shop experience, fully comprehensive overview of developments, topics, innovations and solutions in the work industry. In this way, it provides the necessary orientation in a time of upheaval.

Als nationale vakbeurs voor Work-Place, Work-Team, Work-Mobility en Work-Technology biedt The World of Work het ideale platform voor een constructieve en toekomstgerichte uitwisseling voor alle stakeholders in HR, Facility Management, ICT en Mobility .

De World of Work is de belangrijkste vakbeurs voor kennis van werk en biedt daarmee een one-stop-shop ervaring, een volledig overzicht van ontwikkelingen, onderwerpen, innovaties en oplossingen in de werkbranche. Zo zorgt het voor de nodige oriëntatie in een tijd van onrust.

Wie zijn de bezoekers?

World of Work gelooft (gebaseerd op onderzoek) in een hybride top down en een bottom up approach en nodigt samen met haar exposanten zowel beslissingnemers als influencers uit. De focus ligt vooral op groei-KMO’s, middelgrote en grote organisaties in de private en publieke sectoren. In totaal mikt de beurs World Of Work op 3.000 bezoekers gespreid over de twee dagen. Met ruimte om influencers (kenniswerkers) op de nocturne van dag 1 die we buiten de kantooruren uitnodigen.

Alle sectoren waar the new way of working op van toepassing is, worden online en offline benaderd als potentiële bezoekers.

Wie zijn de exposanten?

Leveranciers en fabrikanten van diensten en producten die het werken in de nieuwe wereld efficiënter, effectiever, duurzamer en kwalitatiever maken. Van strategie tot operations. Ook richt World of work zicht tot architecten, interieurarchitecten en andere bouwbeslissers.  Er zijn (belevings)standen bespreekbaar van 16m2 tot 150m2. De beste plaatsen voor standen worden aangeboden volgens het principe first come, first served.

World of Work  brengt als enige one-stop-shop event, alle stakeholders over het nieuwe werken samen. Ook de federaties Federgon, IFMA, Belfa, Mobia en Agoria zijn betrokken contentpartners. 5 en 6 juni 2024 worden twee zeer belangrijke dagen voor organisaties uit de branches:  HR, Facility Managment, ICT, Mobility

World of Work in Antwerp Expo is een unieke belevingsbeurs over work wellbeing, work home mobility, work places en work technology in hall 4 (6.000 m2) van Antwerp Expo.  

Graag nodigen wij uw organisatie uit om deel te nemen als exposant aan het unieke belevingsevent/beurs World of Work  dat op 5 en 6 juni 2024 in Antwerp Expo plaatsvindt.