Wie is de bezoeker

WHEN WORK IS A DUTY, LIFE IS SLAVERY” MAXIM GORKY.
Following this quote, some people decide to take charge of their professional life by assessing what they are good or not good at, what they like to do, what motivates them and what brings sense to their professional life.

World of Work gelooft (gebaseerd op onderzoek) in een hybride top down en een bottom up approach en nodigt samen met haar exposanten zowel beslissingnemers als influencers uit. De focus ligt vooral op groei-KMO’s, middelgrote en grote organisaties in de private en publieke sectoren. In totaal mikt de beurs World Of Work op 3.000 bezoekers gespreid over de twee dagen. Met ruimte en tijd voor influencers (kenniswerkers) op de nocturne van dag 1 die we met plezier buiten de kantooruren uitnodigen. Alle sectoren waar the new way of working op van toepassing is, worden online en offline benaderd als potentiële bezoekers.

Three reasons to visit the World of Work

Drie redenen om de World of Work te bezoeken

  1. Visiting World of Work in 2024 is the way to reach a lot of suppliers at once.
  1. Een bezoek aan World of Work in 2024 is dé manier om veel leveranciers tegelijk te bereiken.
  1. World of Work is a springboard for innovative companies.
  1. World of Work is een springplank voor innovatieve bedrijven.
  1. Exhibitors at World of Work turn product presentations into a customer experience.
  1. Exposanten op World of Work maken van productpresentaties een klantbeleving.

Vlot bereikbaak

Antwerp Expo heeft ook een vlotte bereikbaarheid. Er is makkelijke verbinding via de E17, E9, E34 en R10 en rond de site is er zeker plaats voor 1.150 auto’s. Liever met het openbaar vervoer? Geen probleem, verschillende trammen en bussen stoppen vlak voor de deur.

Locatie

In het centrum – Aan de snelweg – Nabij openbaar vervoer

Antwerp Expo ligt op het kruispunt van de prestigieuze Jan Van Rijswijcklaan en de Antwerpse Ring. In de stad en toch ook bij de autosnelweg: een unieke combinatie. Uw evenement profiteert zowel van de aantrekkingskracht van de stad als van een vlotte logistieke toegang. Antwerp Expo bevindt zich op slechts 5 minuten van de zakenluchthaven van Deurne en op een half uur van de nationale luchthaven. Op slechts 15 minuten van het stadscentrum en uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer en snelwegen.